Om mig

Jeg hedder Barbara Siblini og er uddannet Statsanerkendt Kosmetiker i 2011 på Style & Wellness College i Aalborg. Derudover er jeg også uddannet vippetekniker og negletekniker. Min klinik ligger i mit hjem, som jeg deler sammen med min kæreste Christian og vores datter Nora.

I mine behandlinger anvender jeg Dermalogicas fantastiske produkter. Her skræddersyer jeg behandlingerne således, at du opnår enestående resultater og en sund hud. Dermalogicas produkter skaber de bedste forudsætninger for, at jeg kan sammensætte lige præcis den behandling din hud har behov for.

Jeg tilbyder sammen med Dermalogica, at blive medlem af vores loyalitetsklub, mitDermalogica, hvilket giver dig 15% rabat på hvert køb, som bliver udbetalt i bonuspoint. Et bonuspoint svarer til kr. 1,- og når du har point nok, kan du indløse dem til gratis Dermalogica produkter. Dette sker ved, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Jeg anvender det skånsomme men meget effektive mærke Lycon til voksninger, CND produkter til pedicure samt CND Shellac med over 160 farver at vælge imellem.

Hos Kosmetiker Barbara Siblini kan du også købe Jane Iredales fantastiske mineral makeup!

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i min klinik!